En opskrift på oksekødsrulle, som jeg fandt på, da jeg havde lyst til smagen af soltørrede tomater. Du kan vælge at grille den, stege den – eller blot i ovnen. Når den er grillet får den lige et ekstra pift.
En opskrift på oksekødsrulle, som jeg fandt på, da jeg havde lyst til smagen af soltørrede tomater. Du kan vælge at grille den, stege den – eller blot i ovnen. Når den er grillet får den lige et ekstra pift.
Del oksekødet i to dele.
Hak de soltørrede tomater, og tilføj cayennepeber, pepper, salt og ost. Læg det på den ene halvdel af oksekødet.
Læg den anden halvdel på og luk siderne sammen, derefter form oksekødet som en pølse.
Læg bacon ud på et spækbræt, så det er nemt at lægge om oksekødsrullen.
Og nu lægger du den blot på grillen i ca. 30 min. Jeg benytter mest sidebrænderne og placerer kødet i midten, så det ikke bliver brændt.